• Telefon: +36 (30) 952-8975
  • kapcsolat@taplalkozz-okosan.hu

Éhezni fogok a program során?

Természetesen nem. Lesznek élelmiszerek, amelyeket kiveszünk az étrendből, de a számos egészséges alternatívának és a megfelelően alkalmazott élelmiszer csoportosításoknak köszönhetően mindig elegendő élelmiszert fogyaszthatsz.

Mi történik, ha el kell utaznom / születésnapra, névnapra kell mennem / buliba hívnak az ismerőseim?

Nos, általában majdnem minden hónapra esik egy-egy ilyen esemény. A programban kitérünk arra, hogy, a legfőbb cél az életmódváltás. Nincsenek kőbe vésett szabályok. A szokások megváltoztatása a kulcs. Segítek, hogy apró praktikák alkalmazásával ne térj le a helyes útról.

Nagyon elfoglalt ember vagyok! Teljes munkaidőben dolgozom / anya vagyok / feleség / sok a túlóra… Lesz időm erre a programra?

Pontosan ez a program lényege, hogy megkönnyítsem a lépésről-lépésre való életmód változtatást. Különböző irányok helyett, a fókusz egy-egy lépésre fog összpontosulni. Tehát időt fogunk megtakarítani. Az emberek a legtöbb idejüket a céltalan bolyongással töltik a sötétben tapogatózva. A lényeg, hogy a saját tempódban haladva napról napra tudj előre jutni!

Csak speciális élelmiszerboltokban vásárolhatok innentől?

Nem. Általánosan Magyarország településein található olyan bolt (Lidl, Aldi, Tesco, Auchan, Coop, CBA, magánboltok, termelői piacok) ahol betudod szerezni a teljes értékű és változatos étkezéshez szükséges élelmiszereket.

Növekedni fog-e a élelmiszer célú kiadásom?

Egyén függő. A szokásos magyar étrend kiadásaihoz viszonyítva akár csökkenés is elérhető. A tudatos élelmiszer választás előnyei hosszútávon érezhetők. Számos egészséges élelmiszer található töredék áron a hasonló kategóriájú nagy márkákat képviselőkkel szemben. Igény esetén költségtervet is készítek.

Kell-e új felszereléseket, kiegészítőket vennem?

A Táplálkozz Okosan program során nagyon nagy figyelmet szentelek a helyes konyhatechnológia alkalmazásának. Hiszen a Te konyhádban is ott rejlik az egészséged. Ha nyitott vagy új eszközök beszerzésére, segítek a legtökéletesebb rendszer kialakításában. Ha nem, akkor abból főzünk, illetve azzal, amink van, de okosan!

Ezeket az információkat ingyen is megtalálhatom az interneten?

Az interneten bármit kereshet az ember, s mindig talál is valamit. A kérdés az, hogy van-e értéke a talált információnak? Egy példával szeretném szemléltetni: Ha a szekrénybe nyúlva véletlenszerűen válogatsz alapanyagokat, amikből szeretnél készíteni egy recept nélküli süteményt, akkor annak valószínűleg igen rossz íze lesz. Nincs ez másként a táplálkozás területén se. Rengeteg helytelen információt lehet olvasni blogokban, főzős oldalakon, egészséggel kapcsolatos üzleti érdekű oldalakon, amelyeket megpróbálsz magadon alkalmazni, és csak remélni tudod a legjobbakat. Vagy, lépésről-lépésre alkalmazod az én receptem arról, hogy hogyan tudsz életmódot változtatni, hogyan tudod felépíteni a számodra legalkalmasabb étrendet. Nem fog menni egyik napról a másikra. Ezt megígérhetem. De ez a sütemény mindenkinek ízleni fog!

Mit tartalmaz, még a Táplálkozz Okosan program?

A személyre szóló étrend önmagában csak iránymutatás. A program célja, hogy az ügyfél naprakész információkhoz jusson a táplálkozástudomány területéről. Tévhitek eloszlatásával, alapoktól a célokig! A kiválasztott csomag időintervallumától függően több héten keresztül hasznos recepteket, „bolt túrát” és egyéb meglepetés anyagokat tartalmaz. Valamint heti egy választható időpontú 30 perces konzultáció.

Mitől lesz személyes az étrendem?

Mindenkinek más az ízlése, az életvitele. Az étrended során figyelembe veszem a napi rutinodat, a munkádhoz és szabadidődhöz illesztve a számodra leginkább megfelelő ízvilágot.

Miből áll az első konzultáció?

Néhány kérdés megválaszolásával felmérésre kerülnek azok a tényezők, amelyek segítségével személyre szabott étrendet állítok össze neked!

Mikortól kezdődik a közös munka?

A csomag kiválasztását követően 3 napon belül kapcsolatfelvételre kerül a sor az általad megadott telefonszámon, ahol létrejön az első konzultáció.

A Táplálkozz Okosan program működni fog nekem?

A rövid válasz: Igen. Ha az egészséged megőrzése a cél Ha tudni szeretnéd mit, mikor és hogyan egyél a súlyod kontrollálása érdekében Ha kipróbáltál már számtalan diétát. De kudarcba fulladt. Ha nem találod a helyes utat a táplálkozási tévhitek labirintusában… Ha csak szeretnél kevés rizikóval, biztos és hosszantartó sikert elérni életmódod tudatos megváltoztatásával.